top of page

blarneystreet Group

Public·17 members

Трикотажні жіночі костюми в каталозі

Підбираю костюм для повсякденного гардероба і хочу саме трикотажний комплект. Мені зручніше, коли всі моделі зібрані в одному розділі, а не розкидані по різних категоріях. Хочу переглянути кілька фасонів, щоб порівняти довжину та посадку. Для мене важливо бачити фото кожної позиції, щоб оцінити вигляд комплекту. Також цікавить, щоб у каталозі були різні варіанти виконання. Не хочу витрачати час на довгі пошуки по всьому сайту. Якщо хтось уже переглядав структурований розділ із комплектами, підкажіть, де це зробити зручно.

13 Views
Steven Lon
Steven Lon
14 hours ago

Коли я шукала варіант для щоденного носіння, то заходила в категорію, де представлені жіночі костюми 25 Union. Було зручно, що всі комплекти зібрані на одній сторінці. У розділі є трикотажні моделі з різною посадкою та фасоном. Фото кожного костюма дозволяють порівняти варіанти між собою. Я змогла переглянути кілька комплектів без переходу в інші частини каталогу. Такий формат дає можливість швидко оцінити весь асортимент. У підсумку вибір став більш організованим і зрозумілим.

• Facebook
  • Twitter

Contact Us

Address

© 2023 by Blarney Street School. Powered and secured by Wix

Tel: 021 4397000

Email: office@blarneystreet.com

Blarney Street,

Cork T23H968

bottom of page